• Wat gebeurt er als ik onderweg pech heb met de fiets?

  Wanneer je onderweg pech hebt kan je bellen met de pechhulpdienst: 0592-390069, wat uitgevoerd wordt door de ANWB. Samen zorgen wij ervoor dat je hulp krijgt en zo snel mogelijk weer de weg op kan. Mocht dit niet lukken dan brengt de pechhulpdienst je binnen 25 kilometer naar bijvoorbeeld jouw huis of werk. Let op, indien je met een bijna lege accu bent vertrokken geldt dit helaas niet.

   

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Wat te doen bij schade of diefstal van de fiets?

  Schade

  Vervelend dat je een probleem hebt met je fiets! Neem contact op met de dealer waar je de fiets hebt besteld en zij zullen je fiets repareren. Ook voor schadegevallen ga je gewoon naar de dealer om de hoek. Wel zo makkelijk!

  Voor reparaties bij online merken, zie: https://help.hellorider.com/hoe-werkt-onderhoud-met-een-vanmoof-cowboy-of-veloretti

   

  Diefstal

  Dat is heel vervelend. Bij diefstal van je fiets geldt geen eigen risico als je de fiets op slot hebt gedaan en je alle originele sleutels in je bezit hebt. Dat geldt ook voor de accu wanneer deze niet onbeheerd, op slot op de fiets is achtergelaten en je alle originele sleutels in bezit hebt.

  • Ben je een of beide originele sleutel(s) kwijt? Dan worden kosten van de fiets helaas niet door de verzekering gedekt. Dit geldt ook voor het plaatsen van een nieuwe accu. We zoeken samen met DirectLease naar een passende oplossing. Doe nog even geen aangifte wanneer dit jou overkomt, maar neem contact op via gestolen@hellorider.com. Vermeld alsjeblieft jouw framenummer en telefoonnummer in de e-mail.
  • Heb je alle sleutels in bezit? Doe dan aangifte bij de politie. Dit geldt ook voor een gestolen accu. Dit kan online via Politie.nl.
  • Stuur je aangifte per e-mail (met jouw framenummer en telefoonnummer) naar gestolen@hellorider.com. Stuur tevens een kopie van de aangifte samen met alle originele sleutels in een stevige envelop (bij voorkeur bubbelenvelop, de sleutels kunnen scherp zijn) naar:
   • t.a.v. Diefstaladministratie Hellorider
   • Teleportboulevard 130
   • 1043 EJ Amsterdam

   

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Welke schades zijn acceptabel bij het inleveren van de fiets?

  Kleine gebruiksschades passend bij de leeftijd en de intensiteit van het gebruik zijn acceptabel. Grotere schades die niet voor inlevering zijn gemeld, zullen worden doorbelast. 

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710