• Waar moet ik opletten bij het in ontvangst nemen van een tijdelijke auto?

  Heb je om wat voor reden dan ook vervangend vervoer nodig, dan regelen wij dat voor jou! Deze tijdelijke auto's huren wij in via derden, wat inhoudt dat je van hun een contract krijgt. Lees deze goed door, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

  Mocht je vervangend vervoer nodig hebben in binnen- of buitenland, let dan o.a. op het volgende:
  - Moet de auto met een volle tank retour?
  - Waar kan ik de auto weer inleveren?
  - Wordt de auto opgehaald en moet ik hier extra voor betalen?
  - Moet ik de auto ergens afmelden?
  - Moet ik de auto zelf weer retour brengen?

 • Wat is de verwachte leverdatum van mijn leaseauto?

  Als wij jouw leaseauto bestellen bij de dealer ontvangen wij een leverdatum. Deze geven we zo spoedig mogelijk aan je door. Ook bij eventuele wijzigingen van de leverdatum nemen wij contact met je op.

 • Kan ik het traject van mijn bestelling volgen?

  Je kunt het traject volgen op de speciale Fleetowner module. Je hebt hier tijdens de acceptatie een password en login naam voor gekregen.

 • Hoe lang duurt het voordat de bestelling bij de dealer wordt gedaan?

  Als de getekende mantel- en opdrachtformulieren bij ons binnen zijn wordt de volgende dag de bestelling geplaatst. Dit is mede afhankelijk van de snelheid waarmee wij de jaarcijfers van de onderneming in kunnen zien.

 • Hebben jullie ook voorloopauto's?

  Jazeker! Als je een leasecontract bij ons afsluit kunnen wij een voorloopauto voor je regelen. Een voorloopauto is een auto die we snel kunnen leveren en die tijdelijk door jou gereden kan worden. Voor de voorwaarden neem contact met ons op via sales@directlease.nl of via 0541 - 571 770. Bij een periode korter dan één maand wordt 85 euro transportkosten berekend. Een voorloopauto wordt standaard op zomerbanden afgeleverd.