• Word ik BKR geregistreerd?

  Bij zakelijk lease controleren we normaliter niet of je BKR geregistreerd bent. Dit omdat het bedrijf waar je werkt garant staat. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Bij eenmanszaken of v.o.f.'s maken we wel gebruik van een BKR toetsing. Dit omdat jij dan als persoon garant moet staan.

  Heb je vragen over de toetsing van de BKR registratie? Ons team staat voor je klaar!
  Mail: sales@directlease.nl
  Telefoon: 0541-571710

   

   

 • Hoe lang duurt de kredietwaardigheidsbeoordeling?

  Doorgaans duurt de kredietwaardigheidsbeoordeling één werkdag! De voorwaarde is dan dat de aangeleverde informatie van de KvK en/of Graydon wel voldoende zijn. In andere gevallen hangt het af van de snelheid waarmee de jaarcijfers worden opgestuurd. Als de gewenste bedrijfs- informatie beschikbaar is, handelen wij je aanvraag binnen enkele uren af.

  DirectLease vraagt altijd inzicht in de meest recente jaarcijfers van de onderneming. Heb je een eenmanszaak, VOF of een andere entiteit en deponeer je de cijfers niet bij de KvK? Stuur de jaarcijfers dan handmatig met de aanvraag op en voorkom onnodig wachten. 

   

 • Wat is nodig voor de financiële acceptatie / kredietcheck?

  Op basis van de aangeleverde KvK gegevens doen wij een KvK onderzoek (jaarcijfers) en eventueel een Graydon check. Als de opgevraagde gegevens niet afdoende zijn, nemen we contact met je op voor meer informatie. Ben je een zelfstandig ondernemer of heb je de meest recente jaarcijfers nog niet gedeponeerd? Dan kun je ons deze ook via de mail opsturen. Dit mag naar sales@directlease.nl.