• Kan ik accessoires toevoegen aan het leasecontract?

  Jazeker! Bij het samenstellen van een leaseauto kun je één of meerdere accessoires toevoegen. Onderaan de autopagina vind je die mogelijkheid. Voor bijvoorbeeld een trekhaak: vul je bij omschrijving "trekhaak" in en vervolgens de prijs van de accessoire. Dit bedrag kun je opvragen bij de merkdealer van de leaseauto of onze sales afdeling. Als alles ingevuld is, wordt vervolgens de prijs van de trekhaak in de leaseprijs verrekend. 

  Wil jij tijdens de looptijd van het contract een accessoire toevoegen aan de leaseauto? Dat kan! De kosten worden in het leasecontract opgenomen en verrekend over de resterende termijnen. Uiteraard is hiervoor wel toestemming van de wagenparkbeheerder nodig.

  Vragen?
  E-mail: sales@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Waar vind ik meer informatie over accessoires en opties?

  Voor meer informatie over opties en accessoires kun je het beste bij de dealer van je leaseauto terecht. Zij hebben alle informatie in brochures en prijslijsten voor je beschikbaar.

  Vragen?
  E-mail: sales@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Wat is het verschil tussen opties en accessoires?

  Accessoires zijn onderdelen die niet standaard af-fabriek op de auto zitten, maar door de dealer worden aangebracht, zoals een trekhaak, alarm of carkit. Fiscaal is er ook een verschil. De bijtelling wordt berekend over de catalogusprijs inclusief de af-fabriek gemonteerde opties. Bij de dealer aangebrachte accessoires tellen dus niet mee voor de bijtelling.

  Vragen?
  E-mail: sales@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710