• Kan ik een proefritje maken, voordat ik een auto ga leasen?

  Natuurlijk kan dit! Een proefrit maken is mogelijk bij een merkdealer of bij ons moederbedrijf Van Mossel. Zij hebben vestigen verspreid over heel Nederland, er zit er dus altijd één bij jou in de buurt! 

  Waarom kan het niet bij DirectLease zelf?
  Wij zijn een online leasemaatschappij, dit betekent dat wij bij ons pand helaas geen auto's op voorraad hebben staan. 

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Is het mogelijk mijn eigen auto in te ruilen/verkopen als ik bij jullie wil leasen?

  Ja, dat kan! Je kunt jouw eigen auto uitsluitend inruilen bij het Van Mossel Mega Occasion Center. Als je akkoord gaat met hun voorstel, kun je de opbrengst van jouw auto vervolgens laten uitkeren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de opbrengst te verdelen over de door jouw maandelijks te betalen leasetermijnen, zodat dit bedrag lager uitvalt.

  Benieuwd naar de inruilwaarde van jouw eigen auto? Neem dan contact op met het Van Mossel Mega Occasion Center: 0541 - 571 775

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Ik wil mijn eigen auto door de dealer laten 'inkopen'. E.e.a. is echter afhankelijk van de leasecondities van DirectLease, wat kan ik de dealer hierover zeggen?

  In dit geval is het het beste om de dealer contact op te laten nemen met de afdeling inkoop van DirectLease, via sales@directlease.nl of 0541 - 571 710. Uiteraard kun je ook zelf contact met ons opnemen.

  Vragen?
  E-mail: sales@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710

 • Mag ik zelf een dealer kiezen die mijn auto levert?

  Natuurlijk mag dat. Tijdens het samenstellen van jouw leaseauto kun je aangeven of jij de dealer kiest of dat DirectLease dit doet.

  Ik kies de dealer
  Houd er rekening mee dat als jijzelf de dealer kiest, het leasebedrag iets hoger kan uitvallen. Wij werken namelijk met centrale inkoopkortingen, welke gelden voor bepaalde dealers. Als je dus zelf een dealer kiest, kan deze korting komen te vervallen. 

  DirectLease kiest de dealer
  Laat je ons de dealer kiezen, dan profiteer jij direct van ons extra scherpe inkoopvoordeel. 

  Uitzondering
  Heb je een korting ontvangen op de standaard leaseprijs, bijvoorbeeld bij een speciale actie of een DirectDeal? In dat geval behoudt DirectLease zich het recht om de leverende dealer aan te wijzen en kun jij dus niet zelf een dealer kiezen. 

  Vragen?
  E-mail: info@directlease.nl
  Telefoon: 0541 - 571 710